TaxClaim - rks.FlightClaimEU.com
876
page-template-default,page,page-id-876,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

TaxClaim

Keni humbur fluturimin apo keni vendosur të mos shkoni gjithsesi?

Nëse thjesht keni mbetur të bllokuar në trafik ose pushimi juaj për ski është anuluar, ne mund t’ju ndihmojmë të merrni një rimbursim. Shikoni, ka disa të mira edhe në këtë situatë, dhe ja vlen të luftoni. Kur ju kërkoni prej tyre një rimbursim, linjat ajrore shpesh insistojnë që bileta juaj është 100% e pakthyeshme. Ajo që nuk do të përmendin megjithatë, është se gjithmonë është e mundur që të rimbursohen taksat e aeroportit që ishin përfshirë në çmimin e biletës suaj të papërdorur.

Shkalla specifike varet nga vendi i nisjes, dhe ne mund të themi me kënaqësi se mund të shkojë deri në 25% të çmimit tuaj të biletës!

Ju mund të na besoni për t’ju siguruar një proces të shpejtë, të lehtë për t’u përdorur dhe procedurë të thjeshtë kompensimi dhe të rimbursoheni për një çast. Politika jonë “pa fitim – s’ka shpenzim” vlen edhe për shërbimin tonë TaxClaim, dhe ne tarifojme vetëm 25 € taksë administrative për rimbursimet tuaja të suksesshme.

Keni humbur fluturimin apo keni vendosur të mos shkoni gjithsesi?

Nëse thjesht keni mbetur të bllokuar në trafik ose pushimi juaj për ski është anuluar, ne mund t’ju ndihmojmë të merrni një rimbursim. Shikoni, ka disa të mira edhe në këtë situatë, dhe ja vlen të luftoni. Kur ju kërkoni prej tyre një rimbursim, linjat ajrore shpesh insistojnë që bileta juaj është 100% e pakthyeshme. Ajo që nuk do të përmendin megjithatë, është se gjithmonë është e mundur që të rimbursohen taksat e aeroportit që ishin përfshirë në çmimin e biletës suaj të papërdorur.

Shkalla specifike varet nga vendi i nisjes, dhe ne mund të themi me kënaqësi se mund të shkojë deri në 25% të çmimit tuaj të biletës!

Ju mund të na besoni për t’ju siguruar një proces të shpejtë, të lehtë për t’u përdorur dhe procedurë të thjeshtë kompensimi dhe të rimbursoheni për një çast. Politika jonë “pa fitim – s’ka shpenzim” vlen edhe për shërbimin tonë TaxClaim, dhe ne tarifojme vetëm 25 € taksë administrative për rimbursimet tuaja të suksesshme.