Sherbime BaggageClaim - rks.FlightClaimEU.com
769
page-template-default,page,page-id-769,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sherbime BaggageClaim

Shpesh mund të duket sikur çështjet e bagazheve janë bërë një tipar plotësisht i synuar i udhëtimit ajror.

Qoftë veshja juaj elegante biznesi, kitara juaj e çmuar, medikamente të rëndësishme, veshje sportive apo edhe thjesht nevojat thelbësore dhe rrobat, është gjithmonë një përvojë po aq zhgënjyese për tu larguar nga karuseli me duar të zbrazëta.

Çfarë ne mbulojmë

Keni mbushur çantën tuaj aq të plotë sa rrezikonte gërrisje? Mos u shqetësoni – ne besojmë se të gjitha sendet ishin absolutisht të nevojshme. Në fakt, legjislacioni Evropian gjithashtu pajtohet – ai vendos një përgjegjësi të rreptë për kompaninë ajrore për humbjen ose dëmtimin e çfarëdo qoftë ajo që ju keni regjistruar, me rimbursime që shkojnë deri në 1300 € – madje edhe shpenzimet për shkak të vonesave të bagazhit janë të mbuluara. Është misioni ynë t’ju mbështesim si pasagjerë duke trajtuar kërkesën tuaj për dëmshpërblim. Jo vetëm që përvoja jonë forcon pozicionin tuaj, por gjithashtu ju siguron një proces të shpejtë, të lehtë për t’u përdorur dhe procecurë të thjeshtë dëmshpërblimi. Ju nuk keni nevojë për një sigurim udhëtimi që të keni të drejtë dëmshpërblimi, gjithçka që ju nevojitet është që problemi i bagazhit të ketë ndodhur brenda tre viteve.

Oferta jonë

Ju mund të na besoni për të dalë me argumentet fituese. Ekspertët tanë do të vlerësojnë kërkesën tuaj, do t’ju këshillojnë për vlerën e kompensimit dhe do ta sigurojnë atë nga kompanitë ajrore. Duke parashtruar kërkesën tuaj, ju po investoni në të ardhmen – pa kërkesa për kompensime, ka pak nxitje që linjat ajrore të përmirësojnë shërbimet e tyre.

Shpesh mund të duket sikur çështjet e bagazheve janë bërë një tipar plotësisht i synuar i udhëtimit ajror.

Qoftë veshja juaj elegante biznesi, kitara juaj e çmuar, medikamente të rëndësishme, veshje sportive apo edhe thjesht nevojat thelbësore dhe rrobat, është gjithmonë një përvojë po aq zhgënjyese për tu larguar nga karuseli me duar të zbrazëta.

Çfarë ne mbulojmë

Keni mbushur çantën tuaj aq të plotë sa rrezikonte gërrisje? Mos u shqetësoni – ne besojmë se të gjitha sendet ishin absolutisht të nevojshme. Në fakt, legjislacioni Evropian gjithashtu pajtohet – ai vendos një përgjegjësi të rreptë për kompaninë ajrore për humbjen ose dëmtimin e çfarëdo qoftë ajo që ju keni regjistruar, me rimbursime që shkojnë deri në 1300 € – madje edhe shpenzimet për shkak të vonesave të bagazhit janë të mbuluara. Është misioni ynë t’ju mbështesim si pasagjerë duke trajtuar kërkesën tuaj për dëmshpërblim. Jo vetëm që përvoja jonë forcon pozicionin tuaj, por gjithashtu ju siguron një proces të shpejtë, të lehtë për t’u përdorur dhe procecurë të thjeshtë dëmshpërblimi. Ju nuk keni nevojë për një sigurim udhëtimi që të keni të drejtë dëmshpërblimi, gjithçka që ju nevojitet është që problemi i bagazhit të ketë ndodhur brenda tre viteve.

Oferta jonë

Ju mund të na besoni për të dalë me argumentet fituese. Ekspertët tanë do të vlerësojnë kërkesën tuaj, do t’ju këshillojnë për vlerën e kompensimit dhe do ta sigurojnë atë nga kompanitë ajrore. Duke parashtruar kërkesën tuaj, ju po investoni në të ardhmen – pa kërkesa për kompensime, ka pak nxitje që linjat ajrore të përmirësojnë shërbimet e tyre.

Llogaritësi i kompensimit

Përgjigjuni disa pyetjeve të thjeshta për të parë se sa kompensim mund të kërkoni

Bagazhi im u prek nga

Vonesë

Dëmtimi dhe mungesë sendesh

Humbje

Ju duhet të zgjidhni një artikull për të vazhduar

Hapi tjeter

Vlera kumulative e bagazhit ose sendeve të dëmtuara ishte

Your cumulative value of the damaged baggage or items was: €[item-400_quantity].Ju duhet të zgjidhni një artikull për të vazhduar

Hapi tjeter

Unë kam bërë shpenzime shtesë prej

You have incurred extra expenses of: €[item-408_quantity].Ju duhet të zgjidhni një artikull për të vazhduar

Hapi tjeter

Unë kam bërë shpenzime shtesë prej

You have incurred extra expenses of: €[item-410_quantity].Ju duhet të zgjidhni një artikull për të vazhduar

Hapi tjeter

Unë kam bërë shpenzime shtesë prej

You have incurred extra expenses of: €[item-412_quantity].Ju duhet të zgjidhni një artikull për të vazhduar

Hapi tjeter

Vlera kumulative e bagazhit ose sendeve që mungonin ishte

Your cumulative value of the missing baggage or items was: €[item-414_quantity].Ju duhet të zgjidhni një artikull për të vazhduar

Hapi tjeter

Ju mund të keni të drejtë për një kompensim total

E rëndësishme: Nëse vlera juaj kumulative e bagazhit ose sendeve të dëmtuara tejkalon 1300 €, ju keni të drejtë për një maksimum prej 1300 €.

Summary

Përshkrim Information Quantity Price
Discount :
Total :

Bëni kërkesë tani

Zgjidhni shërbimin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja

ALL-IN
Mendimi i dytë*
Eshpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur: akorduar mirë për përvojën më të mirë!
Eshpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur: akorduar mirë për përvojën më të mirë!
Eshpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur: akorduar mirë për përvojën më të mirë!
Shkallë e lartë e suksesit: le të gjejmë argumentet fituese!
Shkallë e lartë e suksesit: le të gjejmë argumentet fituese!
Shkallë e lartë e suksesit: le të gjejmë argumentet fituese!
Kursen kohë: ne mbulojmë procesin e plotë të trajtimit të kërkesave.
Kursen kohë: ne mbulojmë procesin e plotë të trajtimit të kërkesave.
Kursen kohë: ne mbulojmë procesin e plotë të trajtimit të kërkesave.
Kërkesa juaj është në duart e duhura: ne ofrojmë ekspertizë dhe përvojë ligjore in-house
Kërkesa juaj është në duart e duhura: ne ofrojmë ekspertizë dhe përvojë ligjore in-house
Kërkesa juaj është në duart e duhura: ne ofrojmë ekspertizë dhe përvojë ligjore in-house
Pa fitim - s'ka shpenzim: paguaj vetëm kur të fitosh!
Pa fitim - s'ka shpenzim: paguaj vetëm kur të fitosh!
Pa fitim - s'ka shpenzim: paguaj vetëm kur të fitosh!

Zgjidhni shërbimin që i përshtatet më së miri nevojave tuaja

ALL-IN
Mendimi i dytë*
Eshpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur: akorduar mirë për përvojën më të mirë!
Eshpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur: akorduar mirë për përvojën më të mirë!
Eshpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur: akorduar mirë për përvojën më të mirë!
Shkallë e lartë e suksesit: le të gjejmë argumentet fituese!
Shkallë e lartë e suksesit: le të gjejmë argumentet fituese!
Shkallë e lartë e suksesit: le të gjejmë argumentet fituese!
Kursen kohë: ne mbulojmë procesin e plotë të trajtimit të kërkesave.
Kursen kohë: ne mbulojmë procesin e plotë të trajtimit të kërkesave.
Kursen kohë: ne mbulojmë procesin e plotë të trajtimit të kërkesave.
Kërkesa juaj është në duart e duhura: ne ofrojmë ekspertizë dhe përvojë ligjore in-house
Kërkesa juaj është në duart e duhura: ne ofrojmë ekspertizë dhe përvojë ligjore in-house
Kërkesa juaj është në duart e duhura: ne ofrojmë ekspertizë dhe përvojë ligjore in-house
Pa fitim - s'ka shpenzim: paguaj vetëm kur të fitosh!
Pa fitim - s'ka shpenzim: paguaj vetëm kur të fitosh!
Pa fitim - s'ka shpenzim: paguaj vetëm kur të fitosh!