Rreth nesh - rks.FlightClaimEU.com
26
page-template-default,page,page-id-26,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Rreth nesh

FlightClaimEU lufton për të mbrojtur të drejtat e pasagjerëve

Çfarë bëjmë ne

Ne besojmë në një botë ku udhëtarët nuk duhet të vuajnë për shkak të pozitës më të fortë të linjave ajrore. Ne rrisim vetëdijen për të drejtat e pasagjerëve dhe përdorim ekspertizën tonë për të ndihmuar që pasagjerët të sigurojnë kompensimin e tyre duke trajtuar rastet e kërkesave të tyre për dëmshpërblim dhe duke fituar çështje ligjore në emër të tyre. Qasja jonë bazohet në besimin se klientët meritojnë një shërbim të shpejtë dhe të lehtë për t’u përdorur, prandaj ne ofrojmë shërbimin tonë bazuar në zgjidhje më të reja të IT-së. Mirësevini në botën tonë moderne, ku pasagjerët nuk janë më pala më e dobët dhe mund të mbrojnë të drejtat e tyre në mënyrë efektive!

Misioni yne

Ne përpiqemi të sigurohemi që pasagjerët ajror të jenë të vetëdijshëm për të drejtat e tyre si dhe t’u sigurojmë atyre një shërbim të shpejtë, me kosto efektive dhe pa rrezik në përputhje me këto të drejta. FlightClaimEU shërben si portë ndërmjet rregullativës të BE-së dhe kompensimit, dhe bën kerkesa të suksesshme për dëmshpërblim për pasagjerët ajror të prekur nga pengesat. Është pjesë e misionit tonë për të përfaqësuar në gjykatë çdo klient me një kërkesë të vlefshme për kompensim fluturimi, dhe ne nuk tarifojmë për shërbimin tonë derisa të kemi fituar çështjen. Ne punojmë në një bazë të thjeshtë komisioni, i cili tarifohet vetëm pasi kompensimi të jepet nga kompania ajrore.

FlightClaimEU lufton për të mbrojtur të drejtat e pasagjerëve

FlightClaimEU lufton për të mbrojtur të drejtat e pasagjerëve

Çfarë bëjmë ne

Ne besojmë në një botë ku udhëtarët nuk duhet të vuajnë për shkak të pozitës më të fortë të linjave ajrore. Ne rrisim vetëdijen për të drejtat e pasagjerëve dhe përdorim ekspertizën tonë për të ndihmuar që pasagjerët të sigurojnë kompensimin e tyre duke trajtuar rastet e kërkesave të tyre për dëmshpërblim dhe duke fituar çështje ligjore në emër të tyre. Qasja jonë bazohet në besimin se klientët meritojnë një shërbim të shpejtë dhe të lehtë për t’u përdorur, prandaj ne ofrojmë shërbimin tonë bazuar në zgjidhje më të reja të IT-së. Mirësevini në botën tonë moderne, ku pasagjerët nuk janë më pala më e dobët dhe mund të mbrojnë të drejtat e tyre në mënyrë efektive!

Misioni yne

Ne përpiqemi të sigurohemi që pasagjerët ajror të jenë të vetëdijshëm për të drejtat e tyre si dhe t’u sigurojmë atyre një shërbim të shpejtë, me kosto efektive dhe pa rrezik në përputhje me këto të drejta. FlightClaimEU shërben si portë ndërmjet rregullativës të BE-së dhe kompensimit, dhe bën kerkesa të suksesshme për dëmshpërblim për pasagjerët ajror të prekur nga pengesat. Është pjesë e misionit tonë për të përfaqësuar në gjykatë çdo klient me një kërkesë të vlefshme për kompensim fluturimi, dhe ne nuk tarifojmë për shërbimin tonë derisa të kemi fituar çështjen. Ne punojmë në një bazë të thjeshtë komisioni, i cili tarifohet vetëm pasi kompensimi të jepet nga kompania ajrore.

Shërbimet tona

FlightClaim

FlightClaimEU merret dëmshpërblime të suksesshme për pasagjerët ajrorë të prekur nga fluturimet e vonuara, anulimet dhe imbarkimet e mohuara. Nëse është e nevojshme, ne do të shkojmë në gjykatë për çdo klient me një kërkesë të vlefshme për kompensimin e fluturimit dhe ne nuk paguajmë për shërbimet tona derisa të kemi fituar çështjen dhe linja ajrore ka siguruar fondet e kërkuara. Pakënaqësia që keni pësuar do t’ju kompensohet siç duhet. 

BaggageClaim

FlightClaimEU do të sigurojë kompensimin tuaj për bagazh të humbur, të vonuar ose të dëmtuar dhe jo vetëm për të paraqitur kërkesën, por edhe duke e shtyrë vazhdimisht kompaninë ajrore për tu përgjigjur, duke formuluar argumentet ligjore për të fituar dhe nëse është e nevojshme, duke pasur diskutime të njëpasnjëshme. Ne do të vazhdojmë derisa çështja e kërkesës së kompensimit të zgjidhet, ndërsa ju prisni në rehati kompensimin tuaj.

TaxClaim

FlightClaimEU do t’ju ndihmojë të rimbursoheni për taksat e fluturimit në aeroport të përfshira në biletën tuaj të papërdorur. Nëse nuk keni marrë fluturimin, taksat përkatëse të aeroportit nuk duhet të paguhen – megjithatë, këto taksa aktualisht nuk kthehen automatikisht nga linjat ajrore. Ata duhet të kontaktohen drejtpërdrejt në secilin rast – Ekspertiza e FlightClaimEU do të sigurojë që kjo të bëhet me efikasitet dhe ju të merrni rimbursimin që ju takon.

RentalClaim

Coming soon.

Shërbimet tona

FlightClaim

FlightClaimEU merret dëmshpërblime të suksesshme për pasagjerët ajrorë të prekur nga fluturimet e vonuara, anulimet dhe imbarkimet e mohuara. Nëse është e nevojshme, ne do të shkojmë në gjykatë për çdo klient me një kërkesë të vlefshme për kompensimin e fluturimit dhe ne nuk paguajmë për shërbimet tona derisa të kemi fituar çështjen dhe linja ajrore ka siguruar fondet e kërkuara. Pakënaqësia që keni pësuar do t’ju kompensohet siç duhet.

BaggageClaim

FlightClaimEU do të sigurojë kompensimin tuaj për bagazh të humbur, të vonuar ose të dëmtuar dhe jo vetëm për të paraqitur kërkesën, por edhe duke e shtyrë vazhdimisht kompaninë ajrore për tu përgjigjur, duke formuluar argumentet ligjore për të fituar dhe nëse është e nevojshme, duke pasur diskutime të njëpasnjëshme. Ne do të vazhdojmë derisa çështja e kërkesës së kompensimit të zgjidhet, ndërsa ju prisni në rehati kompensimin tuaj.

TaxClaim

FlightClaimEU do t’ju ndihmojë të rimbursoheni për taksat e fluturimit në aeroport të përfshira në biletën tuaj të papërdorur. Nëse nuk keni marrë fluturimin, taksat përkatëse të aeroportit nuk duhet të paguhen – megjithatë, këto taksa aktualisht nuk kthehen automatikisht nga linjat ajrore. Ata duhet të kontaktohen drejtpërdrejt në secilin rast – Ekspertiza e FlightClaimEU do të sigurojë që kjo të bëhet me efikasitet dhe ju të merrni rimbursimin që ju takon.

RentalClaim

Coming soon.