Si funksionon “pa fitim – s’ka shpenzim"? - rks.FlightClaimEU.com
1424
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1424,page-child,parent-pageid-22,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
PBSH – Taksa për shërbime

Si funksionon ‘pa fitim – s’ka shpenzim’?

FlightClaimEU ofron tre shërbimet e tij kryesore, FlightClaim, BaggageClaim dhe TaxClaim në një bazë ‘pa fitim-s‘ka shpenzim’. Pa fitim – ska shpenzim do të thotë që do të duhet të na paguani për shërbimin tonë vetëm nëse kemi trajtuar me sukses kërkesën tuaj dhe kemi siguruar një kompensim dhe / ose rimbursim për ju. Taksa do të tërhiqet nga kompensimi që kompania ajrore paguan. Shërbimi ynë i vetëm që nuk e përdor këtë funksion është shërbimi i Opinionit të Dytë, i cili tarifon drejtpërdrejt për këshillat që ju ofrojmë.