PBSH - rks.FlightClaimEU.com
22
page-template-default,page,page-id-22,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

PBSH

Dëshironi të na bëni një pyetje?

Kontrolloni pyetjet tona të bëra shpesh para se të na kontaktoni

Ne besojmë në një botë ku udhëtarët nuk duhet të vuajnë për shkak të pozitës më të fortë të linjave ajrore. Ne rrisim vetëdijen për të drejtat e pasagjerëve dhe përdorim ekspertizën tonë për të ndihmuar pasagjerët të sigurojnë kompensimin e tyre duke trajtuar rastet e kërkesave të tyre për kompensim dhe duke fituar çështje ligjore në emër të tyre. Qasja jonë bazohet në besimin se klientët meritojnë një shërbim të shpejtë dhe të lehtë për t’u përdorur, prandaj ne ofrojmë shërbimin tonë bazuar në zgjidhje më të reja të IT-së.

Mirësevini në botën tonë moderne, ku pasagjerët nuk janë më pala më e dobët dhe mund të kërkojnë të drejtat e tyre në mënyrë efektive!