Na kontaktoni - rks.FlightClaimEU.com
30
page-template-default,page,page-id-30,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Na kontaktoni

Shumica e pasagjerëbe ajror nuk dinë për të drejtat e tyre si pasagjerë.

FlightClaimEU

FlightClaimEU filloi në vitin 2016 si një ofrues i shërbimeve të kërkesave të linjës ajrore Evropiane për kompensimin. Duke ruajtur në mënyrë të vazhdueshme një shërbim të shpejtë,  të bazuar në konceptin pa fitim – s’ka shpenzim, ne i mbështesim pasagjerët që të mbrojnë me efikasitet të drejtat e tyre si pasagjerë ajror duke siguruar që çdo pengesë e mbuluar me rregullore nga e cila mund të jenë dëmtuar, t’ju sjellë një rimbursim.

Email: office@flightclaimeu.com

T: +40746937941
WhatsApp: +4077181588

Claims Corporation Network

Kompania CCN është një Ofrues i Shërbimit Evropian për Kërkesa TPA. Themeli i CCN bazohet në ambicien për të inovuar konceptet e shërbimit ndaj klientit ndërsa ndihmon kompanitë të kapërcejnë sfidat e tyre. CCN trajton kerkesat ndërkufitare brenda dhe përtej Bashkimit Evropian për transportuesit e sigurimeve, brokerët dhe pronarët e flotave.

Email: info@claimscorp.net
Chamber of Commerce (The Netherlands): 63168766

Do të ishim të lumtur të dëgjonim nga ju.

Kontaktoni me ne

Pavarësisht nëse po kërkoni përgjigje, dëshironi të zgjidhni një problem, ose thjesht doni të na tregoni se si ishte shërbimi ynë, ne do të ishim të kënaqur të dëgjonim nga ju. Forma më poshtë është një mënyrë e përshtatshme për t’u lidhur me ne.

  Kontaktoni me ne

  Pavarësisht nëse po kërkoni përgjigje, dëshironi të zgjidhni një problem, ose thjesht doni të na tregoni se si ishte shërbimi ynë, ne do të ishim të kënaqur të dëgjonim nga ju. Forma më poshtë është një mënyrë e përshtatshme për t’u lidhur me ne.

   FlightClaimEU

   FlightClaimEU filloi në vitin 2016 si një ofrues i shërbimeve të kërkesave të linjës ajrore Evropiane për kompensimin. Duke ruajtur në mënyrë të vazhdueshme një shërbim të shpejtë,  të bazuar në konceptin pa fitim – s’ka shpenzim, ne i mbështesim pasagjerët që të mbrojnë me efikasitet të drejtat e tyre si pasagjerë ajror duke siguruar që çdo pengesë e mbuluar me rregullore nga e cila mund të jenë dëmtuar, t’ju sjellë një rimbursim.

   Email: office@flightclaimeu.com

   Claims Corporation Network

   Kompania CCN është një Ofrues i Shërbimit Evropian për Kërkesa TPA. Themeli i CCN bazohet në ambicien për të inovuar konceptet e shërbimit ndaj klientit ndërsa ndihmon kompanitë të kapërcejnë sfidat e tyre. CCN trajton kerkesat ndërkufitare brenda dhe përtej Bashkimit Evropian për transportuesit e sigurimeve, brokerët dhe pronarët e flotave.

   Email: info@claimscorp.net