BALLINA - rks.FlightClaimEU.com
1467
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1467,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
Të prekur nga një vonesë fluturimi,
anulimi ose imbarkimi të mohuar?

Merrni kompensim deri në 600 € për person!

Kërkoni kompensim
për fluturimin tuaj

Mësoni më shumë.Bëni kërkesën tani!

Ne i dimë – të gjitha.
Dhe ne do të kujdesemi për rastin ligjor për ju.

A i dini të drejtat
tuaja si pasagjer?

Bëni kërkesën tani!Mësoni më shumë.

Tarifa jonë vlen vetëm
nëse merrni kompensimin tuaj.

Mësoni në lidhje me
politikën tonë pa fitim-s'ka shpenzim!

Mësoni më shumëBëni kërkesë tani

Coronavirus-related cancellation?

Kërkoni kompensim
për fluturimin tuaj

Të prekur nga një vonesë fluturimi,
anulimi ose imbarkimi të mohuar?

Merrni kompensim deri në 600 € për person!

A i dini
të drejtat tuaja
si pasagjer?

Ne i dimë të gjitha.
Dhe ne do të kujdesemi për
rastin ligjor për ju.

Mësoni në lidhje me politikën tonë
pa fitim-s'ka shpenzim!

Tarifa jonë vlen vetëm
nëse merrni
kompensimin tuaj.

FlightClaim

Kërkoni kompensimin tuaj me ne për një fluturim të vonuar, anulim fluturimi dhe imbarkim të mohuar.

BaggageClaim

Kërkoni kompensimin tuaj me ne për vonesë, humbje dhe dëmtim të bagazhit.

TaxClaim

Kërkoni rimbursimin e taksës tuaj të aeroportit me ne për bileta te papërdorura dhe të anuluara.

FlightClaim

Kërkoni kompensimin tuaj me ne për një fluturim të vonuar, anulim fluturimi dhe imbarkim të mohuar.

BaggageClaim

Kërkoni kompensimin tuaj me ne për vonesë, humbje dhe dëmtim të bagazhit.

TaxClaim

Kërkoni rimbursimin e taksës tuaj të aeroportit me ne për bileta te papërdorura dhe të anuluara.

Çfarë bëjmë ne

Ne besojmë në një botë ku udhëtarët nuk duhet të vuajnë për shkak të pozitës më të fortë të linjave ajrore. Ne rrisim vetëdijen për të drejtat e pasagjerëve dhe përdorim ekspertizën tonë për të ndihmuar që pasagjerët të sigurojnë kompensimin e tyre duke trajtuar rastet e kërkesave të tyre për dëmshpërblim dhe duke fituar çështje ligjore në emër të tyre. Qasja jonë bazohet në besimin se klientët meritojnë një shërbim të shpejtë dhe të lehtë për t’u përdorur, prandaj ne ofrojmë shërbimin tonë bazuar në zgjidhje më të reja të IT-së. Mirësevini në botën tonë moderne, ku pasagjerët nuk janë më pala më e dobët dhe mund të mbrojnë të drejtat e tyre në mënyrë efektive!

FlightClaim

Shërbimi ynë FlightClaim ofron trajtim të plote të dëmeve për pasagjerët ajrorë të shkaktuara nga fluturimet e vonuara, anulimet dhe imbarkimet e mohuara. Nëse është e nevojshme, ne do të shkojmë në gjykatë për çdo pasagjer me një kërkesë të vlefshme për kompensimin e fluturimit dhe nuk marrim pagesë për shërbimin tonë derisa të kemi fituar çështjen.

BaggageClaim

Shërbimi ynë BaggageClaim do t’ju ndihmojë të siguroni kompensimin dhe rimbursimin tuaj (për sendet zëvendësuese) për bagazhin e vonuar, të humbur ose të dëmtuar duke formuluar argumentet e duhura ligjore që janë provuar të kenë sukses dhe nëse është e nevojshme, duke trajtuar çështjen përsëri në një nivel ligjor. 

TaxClaim

Shërbimi ynë i TaxClaim do të rikuperojë të gjitha taksat e parapaguara të përfshira në çmimin e prenotimit tuaj nëse nuk keni marrë fluturimin që keni rezervuar – madje, edhe nëse keni blerë një biletë “të pakthyeshme”. Ju keni të drejtë për një rimbursim në një rast të tillë, pavarësisht nga arsyet tuaja për të mos marrë fluturim. 

Statistikat tona

23,588

Kërkesat e trajtuara

92%

Shkalla e përgjithshme e suksesit

€ 416

Kompensimi mesatar

9

Lokalizimet e shërbimit